Dagen i dag er blitt en hjemmedag. Med hele 37 gr i skyggen og Kjell ikke helt i form, ble det ikke noen tur.

Vel i 13.00 tok vi oss en liten tur. På med skinnjakke og bukse til meg og goretexdress til Kjell, skulle vi prøve oss… Tror vi kjørte knapt 20 minutter, så fant vi ut at vi skulle snu. Ble alt for varmt med kjøreklær på. Skulle jo aller helst sittet i nettoen! Men kan tenke meg om vi hadde gjort det, så hadde det vel blitt noen kraftige bøter på oss… Kom oss opp i høyden og like fort ned igjen etter noe drikke. Av med kjøreklær i full fart.Shortsen er eneste plagget som er sånn noenlunde høvelig om dagen.

Vel, har jo skjedd litt her. Er jo en del folk. Rundt 11-12 tiden kom en telefon inn. Var til den som var her i gruppa… Kjell tok den. En av parene hadde kommet ut for uhell. Dvs. han hadde det. Paret kjørte hver sin sykkel. Da de kom til en plass, kjørte han på en hund. Det endte med at han tippet og knakk krakebeinet på 3 plasser og 3 ribbein…Han er nu flydd til ett sykehus 1,5 times kjøretur herfra. Fort gjort.. Det satte jo en demper på Kjell og meg som var på tur ut da. Ser ut til at alt går bra med mannen og at han får behandling for skadene.

Utenom det, har det gått stille og bra for seg i dag.

Som sagt så har vi hatt en rolig dag. Bare tatt det med ro. Man orker i ikke så mye i denne varmen. Dermed er det heller ikke blitt noen nye bilder i dag. Jojo, 1 av Kjell som ligger med is i senga. Hehehe, i skrivende stund er vel isen godt i gang med å smelte. Ops, så det var et lite hull i posen, så dette kan bli spennende… Litt rakker, må en jo være…

I kveld skal vi alle grille ved elvekanten. Blir nok koselig. Temperaturen er vel kanskje sunket til 30-33 gr. Så en skikkelig lun kveld blir det ved elvebredden. Og da blir det sikkert en del bilder også. I kjøleskapet ligger en flaske iskald hvitvin og noen få pils! 5 liter vann.. Sørger for nok drikke i allefall….

I morgen pakker vi sammen og takker for oss her i Downieville. Da kjører vi til SONORA. Der skal vi være i 5 dager. Jeg håper jo selvsagt på nettforbindelse der også så jeg kan fortsette å skrive her.

Etter Sonora, kjører vi tilbake til San Jose og leverer sykkelen. Men det er jo heldigvis enda en stund til..

Nei, får vel gi meg for i dag…Gå å fange inn isposen før hele senga blir våt.

Nyt dagen og kos dere alle med mer skriverier fra oss. Og skriv gjerne noe selv her.. Er like koselig å finne noen ord fra dere her…

Klem