Så er det en ny dag… Nu er det stille her, men i går da en skulle sove var det noe annet. Folk i andre rom som skravla fælt og var så høylydte. jaja, også her inne var det noen “rare” lyder siden Kjell sovnet lenge før jeg kom halvveis med forrige innlegg. Dermed tok det jammen sin tid før jeg seg inn i drømmeland. Og nu er jeg allerede oppe, klokka er bare 07.00 her. Er ikke lange søvnen jeg får, men det er jo litt. Får nu håpe jeg ikke kommer hjem og trenger 1 uke eller 2 på å komme seg etter turen… smiley

Her har jeg kaffen ferdig. Er litt greit når det er en liten kaffetrakter på rommet… Og “kaffekjerring”som en er, har en samlet opp kaffeposer de dagene en har bodd her… Så en har noe på lagersmiley

Skal da bli spennende å se hvor ferden går i dag… Kan tenke meg vi kanskje kjører sørover, altså mot Los Angeles. Vi har snakka litt om Monterey… Skal vist være veldig fint der. Blir spennende å se hvor en havner… Fra i dag av, har vi nemlig ingen planer og ingen reserverte rom. Eneste vi har er bil med air-condition og en GPS. Men det fungerer vel det ogsåsmiley

I dag blir det vel tatt litt flere bilder også enn det ble i går. Rørte knapt kamera i går.. Men det er vel sånt som skjer!

Nu skal jeg nyte kaffekoppen min, selv om det kjennes ut som jeg bomma med vannmendgen og den ble litt tynn. Det kommer mer senere i dag fra oss… Finner nok en ny overnatting med internetforbindelse.

Etter en god frokost og en røyk på utsiden av restauranten, kunne vi begynne på kjøreturen mot sør.

Sakte men sikkert rullet vi mot sør… Da vi kom til Santa Cruz, tok vi oss en stans på stranden. Var noen sjeler der, men plass til mange, mange fler!

På turen fra Santa Cruz tror jeg vi må ha kjørt forbi de største åkrene jeg noen ganger i mitt liv har sett… Må si jeg misunte ikke dem som holdt på å høste inn. Nesten 30 gr og knallsol ute!

Etter å passert store åkrer, kom vi til en liten plass hvor de solgte grønnsaker og frukt. Var også en liten kafe der, så dermed fant vi ut at vi skulle ta en pause fra bilen og se om det var noe som fristet der. Ble jo litt handel da. Små bananer, tørkede bananer, pistasjenøtter, mini gulrøtter og vann. Måtte jo ta en del bilder der også. Var jo så mye rar frukt som en aldri hadde sett eller hørt om..

Artig å se all denne fremmede frukten.. Var ikke så lenge etter at vi hadde hatt frokost, men tror du jammen ikke en gikk der med vann i munnen igjen.. Jaja, sånt som skjer. Så de stakkars mini-gulrøttene jeg kjøpte fikk jammen føtter å gå på da vi kom i bilen. Knasket ivei for de var svingode. Nesten søte av alle ting, nam nam… Og gjett hva? Fant til og med”kaptein Sorte Bill” der også… Flott kar, forresten…

Vel etter denne stoppen var vi ikke langt fra Monterey. Og her har vi stoppet for dagen. Fant oss ett koselig lite hotell. Var så spesielt at vi måtte bare bli en natt, selv om prisen var litt “stiv”. Mye de har å by på innen for romprisen da. Gratis internet her også, frukt, kaffe og te, kaker til kaffen, vin (2 timer) i kveld. Egen tv-stue, spill og bøker en kan lese om en vil… Flott hage med masse sol, lite museum nesten, med biler fra han som bygde dette lille slottet.. Den fine utsikten mot havet.Og det er ganske sentralt.

Så var det rommet vårt da… Så full av detaljer og lekker at….. Åh… Men det gjelder egentlig hele “hotellet”her… Vent å se… Tror jeg kan trives veeeeeldig godt her i natt…

Lite koselig bad… Og gjett hva, badekaret er på soverrommet om det ikke vises på noen av de andre bildene..

Måtte jo ta meg en tur rundt i “huset” her med kamera og ut i hagen en tur. En oppdager så mye nytt her hele tiden… Skikkelig spennende plass…