20.09.09

Våknet forholdsvis tidlig igjen… Fikk pakket sammen og satt tingene i bilen før vi gikk til “Denny’s” for å få oss frokost. Etter en god og lang frokost startet vi turen mot Kernville…

Da vi svingte inn i landet, steg omsider temperaturen igjen. I San Simeon var det som en kald norsk høstdag. Slett ikke noe koselig når vi har hatt 30-35 gr hele tiden. Så det var godt å finne litt varme igjen. I farta suste vi forbi minnesmerke til James Dean. Og den nådde jeg jo ikke ta bilde av. Var en del trafikk der, så det var ikke bare å stoppe i full fart… Vel, vel, ikke noe å gjøre med det… Dette var litt utenfor Cholame. Men jeg fant da bildet på nett, så det får være en trøst…

Etter en stund på litt svingete veier, fikk en jammen oppleve den strakeste veien noensinne.. Rett vei og åkrer på begge sider, ikke mindre enn 4,9 mil!!!!Det ble dyrket roser,druer,appelsiner,granatepler og mye mer. Og åkrene var ikke bare lange, de var brede også. Så langt øye kunne se nesten…

Hadde oss en stopp og da var temperaturen på ikke mindre enn 107 fahrenheit.. I grader;41,7 celsiussmiley!!!!!!!!!Og gjett vi fikk sjokk da vi stoppet og åpnet døra! Varmen var som i en badstu!

Trengte jo ikke lighter til røyken! Var jo bare å putte røyken i munnen og ta et trekk! Og det samme gjaldt været var dagen etter da vi fortsatte. Så her har vi ikke frøset!!! Det er mildt sagt…. Og det som er enda frekkere, syns det var riktig så behagelig! Verre med Kjell, som ville omkomme av varmen… Hehehehe, det er vel heller alderen som spiller ett puss der!!!!smiley Var helt pussig å stoppe og gå ut. Det luktet nesten svidd av bakken! Det er i en sådan stund, vi begge var glad for at det var bil med aircondition vi hadde og ikke motorsykkel!!!! Tenke seg til det da, langt ute i ødemarka som vi var gjorde vi ett stunt! Den varmen og knappe 2 dl.vann med. hadde gjort seg om vi hadde fått stopp!!!!smiley Men det gikk heldigvis greitt! Kom oss igjennom ødemark/ørken og nu har vi minst 3 liter vann med oss…Bare sånn for sikkerhets skyld!!! Bedre sent enn aldri!!!!!!

Vi stoppet ganske tidlig på ettermiddagen i Lost Hill. Var litt greit å få hevet av seg klær og få på badetøy. Dermed fikk bassenget et besøk av oss to. Til tross for at det lå ved veien, var det ingen som oppdaget oss så vi ble skyldig i noen bilulykker… To bleikfeite norske kropper som ligger å breier seg ut på en solseng er jo ikke akkurat en vakkert syn! smiley

Vel, får slenge inn noen bilder her så får de tale mer for seg selv.