22.09.09

Da våkner vi til en ny flott dag. Frokosten er fordøyd og vi fortsetter turen mot nord.

Nu har vi bestemt oss for å finne de “små” trærne som kalles “Redwood” – Sequoia… Var en veldig interessant vei vi igjen havnet på…

Kjell ble så glad da han nesten fikk kjøre karusell igjen! Ja, for veien var jammen ikke langt unna karusell eller berg og dalbane om en vil kalle det det.. Gikk opp i høyden med svinger som nesten var 360 gr. GPS’n var spinnvinn og ba oss rekalkulere ruta! Hm, vi var jo på rett vei hele tiden. Det viser jo hvor krappe svinger det var….

Vel, oppe på toppen, gikk det litt ned over igjen, så så vi skiltet med de små buskene på. Aha, her var det bare å følge med nu, så vi ikke gikk glipp av dem… Fant ny skilting til en camping, hvor det gikk tursti i skogen til “buskene”. Ble en stopp der og på med gode sko. Så vandret vi et lite stykke inn i skogen…

Kjell står her ved siden av en skikkelig voksen rot!

Da vi hadde sett vårt, satte vi oss i bilen igjen og kjørte videre. Plutselig etter en sving, var det stopp!!!!! Der kom jammen med en ekte cowboy med sikkert 200-250 kyr, midt i veien! Når endelig de fleste av kyrne var passert, kom enda 5 cowboyer til… WOW, rene westernfilmen jo… Vi ble stående der i sikkert 10 minutter før vi kom oss videre. Gjorde ikke så mye det, siden vi fikk et glimt av cowboys og cowgirls.

I Ponderosa spiste vi lunch… Ble en kort pause med resultat; to stappmette turister!

Kjell sjekker ut lastebilen!!!! Kan det være en barndomsdrøm? Han brukte sin tid med denne kjøredoningen… Hehehe, den har nok hatt sine levedager!

Her kløyver de ved til vinteren! Sjekk de kubbene da!!!!!

Videre derfra, begynte veien bra i 2 minutter!!!!!! Så var det karusell/berg og dalbane igjen…Det ble en del svinger når en er på 8000 fot og skal ned til 2000… Hjelpe meg! Klarte jo det stykke at jeg ble BILSYK! Hadde tatt en migrenetablett også, på toppen av fjellet. Den begynte å virke halvveis nede i fjellet. Så det ble en trivelig tur det der da… Varmt som fy og karusell på det hele! Da vi endelig kom ned til Springville, ble det stopp! Pause med kaldlufta i bilen på full guffe… Formen var eledig, men den kom seg etter en stund. Kjell skulle være kjekk og spurte om vi skulle ha oss en IS! NEI!!!!!!!!!!!!! Det var det siste i verden som fristet i den kvalme magen akkurat da… Selv var han helt tussete etter å ha kjørt! Gikk litt i surr i hele han,tror jeg…

Kom oss på hjulene igjen! Satte kursen mot Exeter!

Her fant vi igjen en ok overnatting. Deilig å slippe å sitte mer i bil. Vel installert på rommet , var det igjen på med badetøy og besøke bassenget… Etter 1,5 time ved bassenget, gjorde det seg med en dusj! Så på med “finkjolen” og ut til middag! Mat, ,mat,mat!!!! Vi gjør annet enn å ete her! tror jeg da… Vel, hadde en koselig middag og dro deretter tilbake til hotellet… Og her sitter vi nu. Prøver å få bloggen ajour! Puh, litt av et arbeid det der da… Nettet er heldigvis ok her, så det går ganske greit!

Snart er det kvelden her… Må jo bare finne frem noen bilder først…

Klem