God morgen, god dag!

Var da også en åpning sant?! Får håpe den er og blir god…

Vel, som overskriften sier, så har vi forflyttet oss til Gilroy. “Liten” by med litt liv i … Tatt inn på ny Comfort Inn… Foreløpig ser det bra ut.

På turen hit, så vi en ny stor skobutikk… Og vi dit! Der fant vi oss noen gode sko. Kjell to par og jeg ett par som kanskje kan være god til arbeidssko også…smiley

Vært rundt 35 gr i dag også. Passe med trafikk på veiene.

Vet ikke hvor lenge vi hadde kjørt, da vi stoppet i Casa de fruita… Bitteliten plass, med litt butikker og kafeer på. Til og med litt aktiviteter for unger der. Fant oss noe å spise til middag. Så da gikk det jo litt tid. Til dessert fant vi ostekake, for Kjell har hatt så lyst på det. Men må si,Laila sin som ho bakte til bryllupet var tusen ganger bedre enn denne. Så det ble bare en liten smakebit før kaka gikk i søpla…Ble en liten handletur også, i en av butikkene der…

Da vi kjørte videre knapt 5 km, kom vi til den røyken midt på veien. smileyFørst lurte vi på om det var en bil som brant. Men da vi nærmet oss, så vi at det brant i veikanten og inn mot et jorde. Der var en del kyr også. Alt inngjerdet. Og for en røyk. Da vi skulle passere, tok nesten flammene siden på bilen. Ekkelt… Kjørte videre til Gilroy som var få km unna… Da møtte vi brannbiler med fulle sirener. En hadde vi møtt litt før vi kom til Gilroy. Brannen hadde nok spredt seg fort, så tørt som det er overalt her. En tør så vidt tenne lighteren ute…

Fant oss overnatting som sagt da vi kom frem til Gilroy. Da var det rett på ryggen i senga. Den hodepina… Sukk… Sovnet litt, mens Kjell satt på pc’n. Da jeg våknet, var det litt bedre. Så kom da Kjell også å la seg, derrmed ble det enda en lur… Våknet rundt 19.00 og da måtte en bare finne frem noe paracet å knaske på.

Tok oss en tur ut med bilen. Måtte jo finne desserten vi ikke fikk etter middagen. Fant en kafe/bar. Fikk oss hver sin kopp kaffe og det kakestykke. Dessert/kveldsmat! Wow…Godt var det i allefall… Oj, her skal jeg love at det er butikker. Også de butikkene da! Blir spennende å se litt, kanskje i morgen… Har jo knapt sett en butikk på hele turen.. Begynte nesten å lure på om amerikanerne kun handlet på nett!!!!

Så da sitter vi igjen på rommet. Ute er det kjøligere siden vi er nærmere kysten. Det merkes!!! Ikke noen lun og god varm sommerkveld her… Temeraturen er nok sunket kraftig siden i går kveld.. Sånn sett er vi på feil side av fjellene… Men, vi må vel forberede oss litt på temperaturen som venter oss hjemme…smiley