Enkelte av innleggene som har vært på sidene, er kopiert opp og lagt under kommentarer under de postene de har vært skrevet på. Ingenting er slettet… Tenkte det bare er litt koselig for dem som logger inn at de ser fra turen, enn at det dukker opp meldinger som er direkte til oss.

Nu går det mot slutten av vår tur i California…

Er kjempekoselig om dere som er inne på siden har logget dere på…For da ser vi at dere har vært her. Og det er jo litt koselig for oss også å se at de vi har invitert til siden virkelig har vært her. Det er noen av dere som har vært flinke å logge seg på! Kan tro det har gledet oss når vi har sett at du eller dere har vært inne å kikket. Da har en ikke skrevet denne reise-bloggen for ingenting. Vi ville jo dele turen med dere alle som vi har så kjær.

Postkort kommer ikke fra denne turen, for denne bloggen er en hilsen til dere alle fra oss to. Mener den kanskje vil gi litt mer enn et kort med et bilde på og noen får standard-ord om at vi har det bra, varmt og bla bla bla…. Enig?!

Venter ikke at dere skriver noe på siden for det er nok at dere logger inn. Vi ser det med en gang når det har vært besøk på siden….Men noen ord, sier vi ikke nei takk til heller. smiley Det er bare en liten ting, som kan bety så utrolig mye for oss som er langt hjemmefra.

Vi snakkes eller ses snart!

Glad i dere alle sammen!

Gøril og Kjell