Så er denne dagen også kommet…

I skrivende stund sitter vi på rommet og har pakket kofferten for første gang. Ja, det er sant, for vi har kjøpt oss koffert her og fått tømt en bag og en sekk, som er i en annen bag. Dette blir vår siste natt på det amerikanske kontinentet… Litt rart også… Ukene har fløyet av sted og vi har koset oss masse. Fått en hel del nye venner, som vi vil savne. Nesten litt vedmodig å reise etter en sånn tur som vi har hatt… smileyMen en må jo det! Hjem og jobb kaller… Og familien med. Man savner jo dem også når en er ute å reiser så lenge.

Men hva har ikke disse ukene gitt en???? Det kan aldri måles i penger eller annet…. Disse ukene betyr mye… Mang en erfaring rikere og mange nye opplevelser blir med i kofferten hjem… For ikke snakke om bilder en kan mimre med…

Denne siste dagen her, har vi kjørt litt rundt.

Innom ett beskjedent “lite” kjøpesenter i flere etasjer og xxx antall kvadratmeter.. Under er bare en lite brøkdel av det en så…

Så en liten del av kafeteria som var i midten.. Størrelsen der var sikkert 300 kvm.. Minst..

Denne blomsterpotta hadde vært noe å hatt på verandaen! Men…. Umulig å få med seg! For en størrelse, ,men fin var den…

Funnet REGIS og mer hårprodukter. Dro til en BMW-butikk, men den var jammen meg stengt i dag…. smileyGrrrrrr….. Noe så kjedelig! Hadde jo vært litt spennende å se hva de hadde der…. Men lite å gjøre med det… Tilbake til hotellet, skulle vi ta oss en tur i bassenget… Gjett hva? Sola stakk da vi kom ut… smileyBle overskyet og jammen meg kaldt også… Så det endte med at vi måtte gå inn… Kaldt og kaldt! Sikkert 22-23 gr. men det blåste så surt… Da var det jo ikke noe kos å ligge ved bassenget…

I fem-tiden gikk vi til middag… Er en restaurant her ved hotellet hvor vi har vært i dag, for 4 gang på denne turen. De har alldeles nydelig mat. Så der ble dagens middag fordøyd… Ble en koseslig kveld. Nu er det ikke lenge for vi skal finne senga, for i morgen er det tidlig opp.. En dusj og frokost må en ha før en reiser. Og så skal bilen leveres på flyplassen i San Francisco… Flyet går jo ikke før kl.15.00… (midnatt i Norge) Blir god tid til shopping på flyplassen dasmiley En trenger i allefall ikke stresse… Så her tar vi sats til atter en laaaaaaaaaaang dag på flyplasser og i fly!!!!

Skal lage en samlet “serie”med bilder og kanskje litt tekst igjen, når vi er kommet hjem. Det er litt lettere på den stasjonære pc’n enn på denne lille snertne som jeg hele tiden bommer på tastene med… Så gled eller grue dere!!!! Bloggen er slett ikke ferdig!

Tusen takk alle sammen for at dere har fulgt oss på ferden… Alltid koselig å få dele noe med andre…

Glad i dere!!!!

Klem fra oss to